Få sparring

Få kompetent sparring til din virksomhed

Omkostningsfri kompetent sparring

Hvad ville det betyde for din virksomheds vækst, hvis du kunne få kompetent sparring til en hvilken som helst strategisk udfordring i din virksomhed? Panelet består af erfarne erhvervsfolk, der vil dig det bedste. Nedenfor finder du en oversigt over vores sparringsaktiviteter.

PITCH-Træning

Er for den virksomhed, som ønsker at blive skarpere til at præsentere sin ide eller ydelser. En god pitch bringer dig tættere på potentielle partnere, investorer, kunder etc. Til PITCH-Træning fokuseres der på din evne til at præsentere og PITCH-Træning anvendes også som screeningsværktøj til et videre forløb. 

Det er primært vores partnere, der kommer med virksomhederne.

PITCH-Springboard

Er for den virksomhed, som er parat til en mere dybdegående form for sparring. PITCH-Springboard er et kombineret arrangement, hvor første del har form af PITCH-Træning og anden del har form af SPRINGBOARD.
Søg om sparring her.

SPRINGBOARD

Er for den virksomhed, som er parat til dybdegående sparring og feedback på konkrete problemstillinger. SPRINGBOARDet er kerneaktiviteten i CONNECT Denmarks sparringsforløb, hvor fokus sættes på din forretningsplan og de strategiske udfordringer, du har brug for sparring til.
Søg om sparring her.

Matchmaking

Er for den virksomhed, som ønsker at finde kompetente folk til enten advisory board, bestyrelse eller som mentor. CONNECT Denmark udsender søgninger blandt medlemsgruppen og matcher efterfølgende virksomheder med de rette kandidater.
Søg om sparring her.

Øvrige vækstaktører

Hos CONNECT Denmark kan vi hjælpe mange ambitiøse virksomheder, hvis de opfylder vores screeningskriterier. Det finder vi ud af gennem personlige og individuelle screeningssamtaler. Hvis din virksomhed ikke øjeblikkeligt passer til en af vores sparringsaktiviteter, vil det helt sikkert give mening at se på nogle af de øvrige vækstfremmetilbud: 

Se listen her

Genvej til vækst

CONNECT Denmark tilbyder en række unikke aktiviteter. Intet andet sted kan du få så kvalificeret sparring fra ledere og specialister, der med deres erfaring kan hjælpe dig videre. Frivilligt og uden omkostninger for dig.

CONNECT Denmarks medlemmer kommer fra mange forskellige brancher og industrier og sikrer bredde og dybde på een og samme tid.

Læs mere om vores sparringsforløb

Ansøg om et sparringsforløb

Er du ambitiøs og kunne du tænke dig at komme i betragtning til et sparringsforløb hos CONNECT Denmark, så er du kun et klik fra at lykkes.

Ansøg om sparringsforløb
Jeg ønsker at vide mere

Spørgsmål og svar

 • Hvem kan komme i sparring?
 • Virksomheder med vækstambitioner og internationalt potentiale

 • Hvordan kommer jeg i sparring?
 • Kontakt din nærmeste netværkschef og hør mere om dine muligheder eller udfyld denne ansøgningsformular

 • Hvordan laver jeg en forretningsplan?
 • Hent inspiration i følgende dokument:

  Hent den her

 • Hvornår er næste PITCH-Træning?
 • Du kan altid finde den næstkommende PITCH-Træning i vores aktivitetskalender

 • Hjælper CONNECT Denmark med kapitalfremskaffelse?
 • CONNECT Denmark investerer ikke i virksomheder, men medlemmerne investerer sommetider, ligesom kontakter til relevante investeringspartnere skabes

 • Jeg vil gerne nedsætte en bestyrelse, kan CONNECT Denmark hjælpe mig?
 • CONNECT Denmark tilbyder professionelle bestyrelsessøgninger blandt vores mere end 750 medlemmer. Kontakt din nærmeste netværkschef og hør mere. 

 • Hvad koster det at modtage sparring fra CONNECT Denmarks medlems-paneler?
 • Det koster ingenting udover forberedelsen til aktiviteten

CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software