, ,

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger
– CONNECT Denmarks Persondatapolitik

CONNECT Denmark respekterer dit privatliv. Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger.

CONNECT Denmark er en dansk forening. CONNECT Denmark leverer tjenester til private og offentlige virksomheder og personer (Medlemmer, kontakter og sparringssøgende) i Danmark og udlandet. CONNECT Denmarks hovedkontor er placeret i København, og er underlagt den europæiske persondatalovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig i bunden af alle side på vores hjemmeside


Anvendelsesområde og accept - Hvornår og i hvilken sammenhæng gælder denne Persondatapolitik?

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for alle CONNECT Denmarks websider, domæner, mobile løsninger, cloudtjenester og Communities. Tjenestespecifikke tillæg kan findes i individuelt indgåede aftaler, kontrakter eller abonnementsaftaler, databehandlingsaftaler eller tilsvarende oplysninger for den pågældende specifikke serviceydelse.

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger leverer oplysninger om den databehandling, som udføres af CONNECT Denmark, når CONNECT Denmark har afgjort, hvilket formål behandlingen har og med hvilke hjælpemidler den udføres (CONNECT Denmark optræder som dataansvarlig). Den leverer også oplysninger om den databehandling, CONNECT Denmark udfører på vegne af vores Medlemmer, kontakter og sparringssøgende på grundlag af deres instruktioner (Medlem, kontakt eller sparringssøgende som dataansvarlig og CONNECT Denmark som databehandler).

Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e-mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores medlemmer, kontakter og sparringssøgende.


Hvis persondata behandler CONNECT Denmark?

CONNECT Denmark behandler personoplysninger om vores Medlemmer, kontakter og sparringssøgende. Vi behandler desuden personoplysninger om personer, som udgør potentielle Medlemmer, kontakter og sparringssøgende, samt jobansøgere, som henvender sig til os via CONNECT Denmark hjemmeside eller via andre kanaler. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet ‘CONNECT Denmark som dataansvarlig’.

I denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger kan registrerede også være benævnt personer eller du/dig.


Hvordan behandler CONNECT Denmark persondata i sin rolle som dataansvarlig?

Når CONNECT Denmark afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen af dine personoplysninger udføres, optræder vi som dataansvarlig. Dette indbefatter scenarier, hvor CONNECT Denmark indsamler personoplysninger, i sammenhæng med at du er jobsøgende, at du er et Medlem, kontaktperson eller sparringssøgende, repræsentant for et Medlem, en kontaktperson eller er sparringssøgende eller er et potentielt Medlem eller potentielt sparringsøgende, eller når du søger eller modtager sparring.


Hvorfor behandler CONNECT Denmark personoplysninger?

Om kunde, leverandør, samarbejdspartner og sparringskontakter

For generelt at styre vores Medlemsrelationer og for at opfylde vores forpligtelser har CONNECT Denmark brug for oplysninger om dig i din rolle som Medlem, kontaktperson eller sparringssøgende. Formålene med at behandle disse personoplysninger er:

  • a) at udføre salgs- og kontraktprocessen til Medlemmer og kontakter
  • b) at levere de ønskede tilbud om sparring og tjenester til Medlemmer, kontakter og sparringssøgende
  • c) at tilbyde support til brugere af vores tjenester
  • d) at forbedre og udvikle kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af vores tjenester, sparringsforløb, IT-platforme og resurser
  • e) at registrere, begrænse og forebygge sikkerhedstrusler og udføre vedligeholdelse samt fejlfinding og fejlretning
  • f) at forebygge misbrug af vores tjenester
  • g) at behandle ordrer, fakturering, betalinger og anden finansiel opfølgning
  • h) at oprette interesseprofiler for at promovere relevante produkter og tjenester

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til de ovenfor angivne formål er primært baseret på, at CONNECT Denmark ud fra et foreningsperspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.


Om Kundeemner og sparringskontakter

CONNECT Denmark behandler personoplysninger om Kundeemner med henblik på markedsføring. For at kunne levere målrettet og relevant indhold til potentielle Medlemmer, kontakter og sparringssøgende opbygger CONNECT Denmark en interesseprofil baseret på din aktivitet og dine valg og handlinger på CONNECT Denmarks hjemmeside samt din respons på marketing indhold per e-mail. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er primært dit samtykke.

I afsnittene nedenfor kan du læse, hvordan vi danner sådanne profiler, hvordan du kan justere profilen, samt hvordan du tilbagekalder dit samtykke.

Om jobsøgere

Hvis du er jobsøger, behandler vi personoplysninger for at evaluere dit potentiale som CONNECT Denmark-medarbejder. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke.  


Hvordan  indsamler CONNECT Denmark dine personoplysninger?

Generelt indsamler CONNECT Denmark personoplysninger direkte fra dig eller andre personer, som er tilknyttet som medlem, kontakt eller sparringssøgende. Disse personer kan være en medarbejder i CONNECT Denmark.

Vi anvender også cookies  og andre sporingsteknologier, når du bruger CONNECT Denmarks hjemmeside og når du interagerer med os per e-mail, for at optimere din oplevelse hos CONNECT Denmark. Se venligst afsnittet ‘Automatiske dataindsamlingsværktøjer’, for yderligere information om, hvordan disse teknologier virker og dine rettigheder i denne sammenhæng.

I nogle tilfælde kan vi også indsamle oplysninger om dig fra andre kilder. Disse kilder kan være CONNECT Denmarks marketingpartnere, offentlige kilder eller sociale netværk tilhørende tredjepart. CONNECT Denmark vil være i stand til at kombinere personoplysninger om dig indsamlet fra én kilde med oplysninger indhentet fra en anden kilde. Dette giver os et mere fuldkomment billede af dig, hvilket også giver os mulighed for at betjene dig på en mere relevant måde med en højere grad af personalisering.

Automatiske dataindsamlingsværktøjer

CONNECT Denmark bruger forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på CONNECT Denmarks hjemmeside, og dine interaktioner med os andre steder på internettet. . Vi har beskrevet hvordan dette foregår i det følgende afsnit.


Cookies og pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves for at kunne tilgå dem de fleste hjemmesider. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at e-mailen er blevet åbnet.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies, og hvordan de virker, besøg venligst www.allaboutcookies.org.


Hvilke Cookies bruger CONNECT Denmark primært?

  • ·        Google Analytics: Denne cookie giver os mulighed for at se oplysninger om brugere af vores hjemmeside, herunder - men ikke begrænset til - sidevisninger, kilde og tidsforbrug på hjemmesiden. Oplysningerne er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til enkeltpersoner. Dette hjælper med til at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores sider, så vi kan bestræbe os på at give dig mere af det som brugerne af hjemmesiden efterspørger.
  • ·        Google Analytics Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om CONNECT Denmark, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.
  • ·        Google AdWords:  Ved at anvende Google Adwords er vi i stand til at målrette vores markedsføring. Oplysninger er ikke personligt identificerbare.
  • ·        Google Adwords Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om CONNECT Denmark, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.
  • ·        LeadScoreApp: Gemmer ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookien bruges til at indsamle digitale oplysninger om besøget på hjemmesiden. LeadScoreApp bruger denne information til at personalisere og målrette budskaber på vores hjemmeside, på internettet, i nyhedsbreve og i personlig dialog med interesserede virksomheder og personer.

CONNECT Denmarks hjemmeside benytter desuden cookies fra Wild Apricot(UserVoice, MixPanel and NewRelic), Sleeknote, LinkedIn og Hotjar for at understøtte hjemmesiden og kommunikere med dens brugere.

Du kan i fremtiden forhindre, at de oplysninger, som dannes af Google-cookien om din brug af vores hjemmeside, bliver indsamlet og behandlet af Google ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nuværende webbrowser. Denne Add-on er tilgængelig på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebook Remarketing: Facebooks tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller Facebook, at du har tjekket websitet. Vi går derefter ud fra, at du har en interesse for CONNECT Denmark og indholdet på dette site. Når du besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Hvis du måtte ønske at begrænse dette brug da venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.


Hvilke personoplysninger behandler CONNECT Denmark?

Typen af personoplysninger, CONNECT Denmark behandler om dig, kan være:

  • · Grundlæggende kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • · Demografiske oplysninger, såsom fødselsår.
  • · Beskæftigelsesoplysninger, såsom arbejdsgiver, titel, position, herunder præferencer og interesser i en faglig sammenhæng
  • · Feedback, kommentarer eller spørgsmål vedrørende CONNECT Denmark eller vores tjenester
  • · Fotos eller video optaget på vores lokaliteter og hos vores partnere (disse offentliggøres dog ikke)
  • · Indhold, du har uploadet, såsom fotos og video
  • · Unikke brugeroplysninger, såsom login-id, brugernavn, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål
  • · Finansielle oplysninger, såsom kreditkortoplysninger
  • · Trafikoplysninger som bliver leveret af din webbrowser, eksempelvis browsertype, enhed, sprog og adressen på den hjemmeside, du kom fra, og andre trafikoplysninger, herunder IP-adresse.
  • · E-mail-adfærd, eksempelvis hvilke e-mails fra CONNECT Denmark du åbner hvornår og hvordan
  • · Andre personoplysninger indeholdt i din profil, som du frit har afgivet på tredjeparts sociale netværk, eksempelvis LinkedIn, etc.

Som dataansvarlig behandler CONNECT Denmark ikke følsomme personoplysninger om dig (jf. databeskyttelsesforordningen artikel 9 stk. 1.)


Hvordan deler CONNECT Denmark dine personoplysninger?

Forretningspartnere

CONNECT Denmark kan dele dine personlige oplysninger med vores partnere, såfremt dette er legitimt ud fra et foreningsperspektiv og sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse. Eksempelvis hvis du på vegne af din arbejdsgiver køber et produkt eller en tjeneste, som CONNECT Denmark leverer gennem én af vores partnere. I denne forbindelse kan CONNECT Denmark og vores partner dele personoplysninger for at være i stand til at levere produktet eller tjenesten til Medlemmet, kontaktpersonen eller den sparringssøgende.

Offentlige myndigheder

Politiet og andre myndigheder kan kræve, at personlige oplysninger fra CONNECT Denmark udleveres. I disse tilfælde vil CONNECT Denmark kun udlevere oplysningerne, hvis der foreligger en retskendelse etc., som byder at gøre det.


Hvilke rettigheder har du?

Retten til at fravælge markedsføringskommunikation

Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra CONNECT Denmark og kan gøre det enten ved at:

(i) følge instruktionerne for framelding i den relevante markedsføringskommunikation

(ii) ændre præferencer under det relevante redigeringsafsnit for medlemsprofilen, hvis du har en konto hos CONNECT Denmark

(iii) kontakte os via e-mail på connect@connectdenmark.com

Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra CONNECT Denmark, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at administrere din konto eller de tjenester, som leveres til vores Medlemmer, kontakter og sparringssøgende.


Grundlæggende rettigheder

Du har ret til at tilgå dine personoplysninger ved at anmode CONNECT Denmark om det, og du kan have ret til dataportabilitet. Du har også ret til at anmode CONNECT Denmark om at korrigere unøjagtigheder i dine personoplysninger. Hvis du har en konto hos CONNECT Denmark på CONNECT Denmarks hjemmeside, kan dette gøres på denne, under ”Mit CONNECT”.

Du har endvidere ret til at anmode om sletning eller anonymisering af personoplysninger og til at begrænse eller fremsætte indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger eller andre tjenestespecifikke vilkår.

Brug venligst connect@connectdenmark.com til at indgive alle anmodninger som er nævnt i dette afsnit.

Du har endelig også ret til at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende vores behandling af dine personoplysninger.


Datasikkerhed og opbevaring - Hvordan sikrer og opbevarer CONNECT Denmark dine persondata?

Således sikrer vi dine personoplysninger

CONNECT Denmark tager den tillid, du som Medlem, kontaktperson eller sparringssøgende viser os, meget alvorligt. CONNECT Denmark forpligter sig til at undgå uautoriseret adgang, offentliggørelse eller anden afvigende behandling af personoplysninger. CONNECT Denmarksikrer fortroligheden af de personoplysninger, vi behandler, fastholder integriteten af personoplysningerne og sikrer tilgængeligheden i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Som en del af vores forpligtelser tager vi rimelige og fyldestgørende organisatoriske, tekniske og fysiske procedurer og forholdsregler i anvendelse for at beskytte de oplysninger, vi indsamler og behandler, med hensyntagen til typen af personoplysninger og den risiko, du som Medlem, kontaktperson eller sparringssøgende udsættes for ved evt. sikkerhedsbrud. Eftersom der er stor sandsynlighed for, at de grundlæggende årsager til brud på persondatasikkerheden kan findes internt, tror vi på, at opbygningen af en stærk virksomhedskultur, hvor respekt for og årvågenhed omkring databeskyttelse blandt vore medarbejdere, er fundamental for at sikre en lovlig behandling og beskyttelse af dine oplysninger. De følgende forholdsregler er af særlig vigtighed i denne henseende:

Organisatoriske

  • ·        Obligatoriske procedurer for registrering af behandlingsaktiviteter og vurdering af risici for registrerede er gældende i CONNECT Denmark.
  • ·        Databehandlingsaftaler med underleverandører, som behandler data på vegne af CONNECT Denmark.

Tekniske

  • ·        Klassificering af persondata, der sikrer implementering af sikkerhedstiltag på niveau med risikovurderingen.
  • ·        Vurderet brug af kryptering og pseudonymisering som risikobegrænsende foranstaltninger.
  • ·        Adgang til persondata begrænses til de personer som har brug for det, for at CONNECT Denmark kan opfyldels vores forpligtelser i forbindelse med indgåede aftaler eller lovgivning, osv.

Fysiske

  • ·        Lokaliteter er beskyttet af adgangskontrol.

Hvor længe opbevarer CONNECT Denmark dine personoplysninger?

CONNECT Denmark opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det anførte formål, samtidig med at der tages hensyn til vores behov for at besvare forespørgsler og løse problemer samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning.

Dette betyder, at CONNECT Denmark kan opbevare dine personoplysninger i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Når de personoplysninger, vi har indsamlet, ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Vi kan behandle data ud fra statistiske formål, men i sådanne tilfælde vil dataene være anonymiserede.


Hvordan behandler CONNECT Denmark persondata i sin rolle som databehandler?

CONNECT Denmark leverer mange forskellige tjenester til vores Medlemmer, kontakter og sparringssøgende. De fleste af vores tjenester indebærer behandling af Medlemmernes, kontakternes og/eller de sparringssøgendes data, herunder deres personoplysninger. Formålene med behandlingen afgøres af vores kunder, ikke af CONNECT Denmark. Dette gør Medlemmet, kontakten eller den sparringssøgende til den dataansvarlige. CONNECT Denmark optræder i sådanne tilfælde som databehandler og behandler dataene på vegne af og i henhold til instruktioner givet af de pågældende Medlemmer, kontakter og sparringssøgende. Relationen mellem dem som dataansvarlig og CONNECT Denmark som databehandler skal reguleres af en databehandlingsaftale.


I hvilket omfang anvender CONNECT Denmark underleverandører?

CONNECT Denmark bruger underleverandører til at behandle personoplysninger og kan i den forbindelse eksportere dine eller vores Medlemmer og kontakters data til et sted uden for EU. Disse underleverandører er typisk leverandører af cloudtjenester eller andre IT-hosting tjenester.

Ved brug af underleverandører vil CONNECT Denmark indgå en databehandlingsaftale (DPA) med underleverandører for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for vores Medlemmer og kontakter. Når underleverandører er placeret uden for EU, sikrer CONNECT Denmark det juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler på vegne af dig eller vores Medlemmer og kontakter, herunder ved at støtte sig til Privacy Shield (US) eller ved at gøre brug af EU-modelklausuler.

CONNECT Denmark støtter sig til nogle strategiske eksterne tredjeparter, som understøtter vores forretningsprocesser og leverer vores cloudtjenester. Disse tredjeparter omfatter, men er ikke begrænset til:

  • ·        Enalyzer (Europa)
  • ·        Microsoft Office (Europa)
  • ·        Podio (USA under Privacy Shield)
  • ·        Wild Apricot (Canada – Godkendt af EU)

Du er under alle omstændigheder velkommen til at anmode om et overblik over og mere detaljerede oplysninger om CONNECT Denmarks underleverandører.


Ændringer til denne Erklæring

Hvis vi ændrer vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, vil vi publicere den reviderede erklæring her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå Erklæringen regelmæssigt. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af vores Erklæring, som i betydelig grad ændrer vores praksis for persondatabeskyttelse, meddeler vi også ved eksempelvis at sende en e-mail eller ved at offentliggøre en meddelelse på vores hjemmeside og/eller i foreningens ugemail, inden ændringerne træder i kraft.

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret den 05.07.2019.


Hvordan kontakter du CONNECT Denmark?

Vi værdsætter din mening. Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål vedrørende vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, uløste problemstillinger vedrørende databeskyttelse og databrug eller et muligt brud på din persondatabeskyttelse, send dem venligst til connect@connectdenmark.com. Du kan også sende din forespørgsel skriftligt til: CONNECT Denmark, att. Den databeskyttelsesansvarlige, Ryesgade 106A 3. tv, 2100 København Ø, Danmark.

Vi behandler dine anmodninger fortroligt. Vores repræsentant vil kontakte dig for at håndtere dine problemstillinger og skitsere mulighederne for en løsning af disse. Det er vores mål at sikre, at klager løses på en rettidig og hensigtsmæssig facon.

CONNECT Denmark — Ryesgade 106 A, 3.tv, 2100 København Ø — Telefon: +45 24 27 07 07 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software