, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

Introduktionsmøde, Odense

  • 12 Dec 2016
  • 15:00 - 16:30
  • Væksthus Syddanmark, kl 15:00 til 16:30 pa Forskerparken 10, 5230 Odense M
  • 25

Registration

  • Vær med som observatør og bliv inspireret af vækstvirksomheden og paneldeltagerne.
  • Vær med til at give sparring til vækstvirksomheden, og til at netværke med de andre medlemmer i panelet.

Registration is closed


CONNECT Denmark inspirerer og udfordrer ledere og virksomheder til at skabe vækst.

Er du leder, forretningsudvikler, investor eller virksomhedsejer? Interesserer dig for vækst, forretningsudvikling, investeringer eller måske en bestyrelsespost?

– så inviteres du til et introduktionsmøde om CONNECT Denmark - nok Danmarks stærkeste forretnings- og ledernetværk med fokus på vækst.

Som medlem af CONNECT Denmark får du direkte adgang til 200 årlige aktiviteter hvor du sammen med andre ledere og forretningsfolk bidrager til at udvikle vækstiværksættere og vækstvirksomheder.

Hver gang møder du nye erhvervsledere og nye forretningsmæssige relationer skabes.

Du bliver endnu skarpere på strategi og forretningsudvikling.

Vi kan næsten garantere dig, at du bliver både inspireret, konstruktivt udfordret, og i praksis lærer hvad der skal til for at skabe vækst, indtage nye markeder, skaffe kapital, eller måske starte eller videreudvikle din bestyrelseskarriere.

CONNECT Denmark sørger med velforberedte cases for, at det er let, ”ufarligt” og uproblematisk at møde nogle af Danmarks mest spændende vækstvirksomheder og -iværksættere.

Din opgave er alene at byde ind med din erfaring og kompetence, og sammen med 8-10 andre erhvervsfolk udfordre og inspirere hinanden og den ”vækstcase” der præsenteres på den konkrete aktivitet.

Alt i foreningen er gennemsigtigt, og du vælger selv hvilke af vores 200 aktiviteter du vil deltage i.

Vil du hellere prøve at deltage som gæst på et af vores Springboards så kontakt connect@connectdenmark.com

DELTAGELSE
Det er naturligvis uforpligtende og gratis at deltage i introduktionsmødet. Det er frivilligt, om du ønsker at melde dig ind eller alene ønsker at deltage i introduktionsmødet og det netværk, der skabes på dagen.


TILMELD DIG
Giv besked senest den 03. december om du kunne tænke dig at deltage. Du kan sende en e-mail til: connect@connectdenmark.com




CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software