, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

’Gamification’ af fastfood bestilling, Roskilde - SPRINGBOARD

  • 10 Sep 2018
  • 13:00 - 16:00
  • CAPNOVA A/S, kl 13:00 til 16:00 pa Universitetsparken 7, 4000 Roskilde
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: torsdag den 6. september 2018
  • Sidste tilmeldingsfrist er: torsdag den 6. september 2018

Registration is closed



FOKUS

Kapitalfremskaffelse

PUNKTER TIL SPARRING

 - Hvordan skal go-to-market strategien justeres, for at accelerere antallet af restauranter med x10 – 100? - og brugere med x100 - 1000?

 - Kan man styrke product-market-fit yderligere?

 - Hvordan tiltrækker virksomheden risikovillig kapital fra en eller flere investorer?

 - Hvordan undgår man at blive set som bare ’endnu en madbestillings app’ af investor community?

BRANCHE

App

Oplevelsesøkonomi (Restaurant)

Food

UDVIKLINGSSTADIE

Proof of Concept

Der er tale om et stort og voksende marked, men med hård konkurrence og etablerede større aktører der har god adgang til kapital.

Med aktive bestillende kunder hver dag, og en voksende leverandør / restaurant partner gruppe viser virksomheden stort potentiale, og har dokumenteret PoC, men skal forberedes til vækst og ny kapital runde.

– vækstraten skal forøges på både leverandør og aftager side af bestillingsplatformen, så go-to-market strategi er i fokus.

Analyseres antal app-downloads og antallet af genneførte bestillinger, så indikerer disse tal, at der muligvis mangler noget på product-market-fit siden.

Produktet og forretningsmodellen er unikke og differentierede i branchen på grund af nytænkning rent funktionsmæssigt, både i forhold til brugerne og spisestederne.

Brugerne får en oplevelse, som de ikke kan få andre steder.

Spisestederne køber ind på konceptet, fordi det er gratis for dem at deltage, modsat konkurrenter der tager %’er af ordrerne, abonnementer og diverse gebyrer.

KOMPETENCER

Afsætning & Distributionskanaler

Bestyrelsesarbejde

Finansiering & Kapitalrejsning

Forretningsmodeller

Forretningsudvikling

Innovation (forretning, marked, produkt, proces)

Investor Pitch

Strategi og vækstplaner


______________________________________________

Forretningsmodellen virksomheden arbejder med bygger på, at brugeren betaler et mindre ’skjult’ gebyr pr. mad- og drikkevarer de bestiller.

Takeaway er stort og stadigt voksende i Danmark, og undersøgelser viser at 16% af danskerne spiser takeaway hver dag.

Virksomheden fokuserer på det største madtype segment (en type spisesteder der sælger det samme mad), hvoraf der findes ca 500 – 600 samarbejdspartnere i hele Danmark.

Fuld dækning vil betyde at virksomheden er til stede i de 25 største danske byer med samme dækning som konkurrenterne (udover København).

For hvert enkelt spisested der onboardes, jo bedre udvalg og muligheder for lokal leverance får brugeren, hvilket giver en bedre oplevelse, der i sidste ende skal medføre et øget ordreantal pr. spisested.

Til trods for gratis deltagelse (udover hardwaren) for spisestederne, så er det langt fra alle, der ønsker at deltage. Jo flere og hurtigere spisestederne kan onboardes, jo bedre er det naturligvis.

- Men hvordan realiseres dette bedst?

Virksomhedens software er bygget op efter MVP-tankegangen, hvoraf ekstra features efter launch er blevet tilføjet. Udviklingen er foregået smertefrit og ’billigt’ i Ukraine, og det forventes, at yderligere features skal tilføjes i fremtiden.

Produktet er velfungerende og godt, men spørgsmålet om product-market-fit er stadig åbent.

Et af de helt store spørgsmål i virksomheden pt., er at finde ud af, hvordan antallet af ordrer kan øges markant. Kræver det eksempelvis et større udbud af spisesteder, en større kendskabsgrad eller er det product-market-fit som skal gøres skarpere?

Virksomheden ønsker at identificere de vigtigste parametre for at vækste.

Teamet består af fire mand i alderen 30 – 37, alle med iværksætter-DNA og erfaring fra branchen, og en enkel mere erfaren investor. Den sidstnævnte, har solgt egen virksomhed af to omgange. Ud af de fire partnere er der i bootstrapping-fasen kun en fuldtid tilknyttet projektet.

Bestyrelsen består af partnerne, men på sigt ønskes en professionel bestyrelse.

Virksomhedens partnere har selv finansieret hele projektet med kapital og lån, men har måtte sande, at det koster mere end der internt er råd til, for at blive landsdækkende, og på sigt internationale.

PUNKTER TIL SPARRING

 - Hvordan kan go-to-market strategien justeres for at accelerere væksten af både brugere og leverandører?

 - Hvordan og hvornår kan virksomheden bedst dokumentere et product-market fit, overfor mulige investorer, set i lyset af den konkurrencemæssige situation?

 - Hvordan finder virksomheden den rette investor profil, så det er ”kloge” og ”aktive” penge der tages ind?

 - Der er kun en aktiv partner, og tre passive. Hvordan vil en potentiel investor forholde sig til det?

 - Hvordan tiltrækker virksomheden ellers risikovillig kapital fra investorer?


CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
Powered by Wild Apricot Membership Software