, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Aalborg: Hardware start-up, der har som mission at skabe bedre helbred til mødre og deres børn, søger sparring på international Go to market strategi

  • 11 May 2023
  • 17:00 - 21:00
  • EY / Decision Makers, kl 17:00 til 21:00 pa Vestre Havnepromenade 1A, 9100 Aalborg
  • 15

Registration

  • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. maj 2023
  • Sidste tilmeldingsfrist er: 4. maj 2023

Registration is closed



Introduktion til SPRINGBOARD®

Denne startup har til mission at få flere mødre til at amme i længere tid, ved at tilbyde et innovativ spisesystem der imiterer amningen uden at forstyrre den. 98% af alle mødre vil gerne amme, men kun 10 % lykkes med det i de anbefalede 6 måneder. - Det vil vi lave om på!


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                  1. 1.Go to market strategi - gode erfaringer med at lande godt på det amerikanske marked fra start? Hvilke fordele og ulemper er der ved at starte der?

                  2. 2. Hvordan kan vi brandpositionere os som et highend produkt der signalerer troværdighed? Kan vi gøre det på online salg alene? Eller skal vi samtidig satse på udvalgte fysiske butikker?

                  3. 3.Markedsføring - Hvor stort et budget skal man bruge på annoncer på SOME og hvilken for annoncering batter?

                    Branche: Velfærdsteknologi

                    Udviklingsstadie: Proof of Concept

                    Region: Nordjylland

                    Kompetencer i panelet:

                    • Internationalisering
                    • Marketing og branding
                    • Forretningsudvikling


                    OBS: Vær opmærksom på, at der vil være observatører til dette SPRINGBOARD®.


                    Virksomheden og idégrundlag

                    98 % af alle mødre vil gerne amme, men kun 10% ammer de anbefalede 6 mdr. 50% af alle mødre oplever ammeproblemer og må skifte til/supplere med flaske. Mere end 2 flasker i døgnet gør at barnet ofte hellere vil have flaske fremfor bryst.

                    De helbredsmæssige konsekvenser af mistet amning er bemærkelsesværdige. For moderen øger det risikoen med 30 % for kræft i æggestokkene, For babyer øger det risikoen for overvægt med 26 %, diabetes type 1 med 61 %, leukæmi med 19 % og spædbørnsdødelighed med 36 %.

                    Tabt amning er tabet af 1000 liv i USA. Sammen med 100 sundhedsfaglige eksperter og forældre har vi fundet frem til de behov der er brug for en innovativ løsning på.


                    Produkt

                    Ammacare kan nu tilbyde en patenteret sutteflaske der imitere brystet fuldkommen, så amningen ikke forstyrres. Konkurrencesituationen er god, da der allerede er awareness omkring behov for sutteflasker der kan virke som brystet. Eksisterende markedsføring fra vores konkurrenter viser at vi taler ind i behov.


                    Markede

                    Ammacare er pt. under hemmeligholdelse mht. patent. Der lanceres til september 2023, i DK og USA. Der fødes 9 mio børn årligt i USA og EU (Eurostat, 2014).

                    Det fremskrevne globale marked for sutteflasker er 4 mia. $ i 2026.


                    Kunder

                    Vores kunder er forældre til børn 0-1 år. Produktkriterier kommer direkte fra kunderne (brugerpanel). Kunderne køber især ind på at vi har løst “alle deres problemer” i ét produkt. Både behov og pris-villighed kan i forhold til det internationale marked ydermere bekræftes gennem vores konkurrenters kommunikation og priser.

                    CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                    Powered by Wild Apricot Membership Software