Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:
1. Stratetisk sparring om go-to market strategi for et innovativt produkt.
2. Erfaringer med direct-to-consumer strategier som inkludere fysisk tilstedeværelse.
3. Produkt lancering og markering af hardware produkter.

Produktet:
Virksomheden har udviklet en teknologi, der gør det muligt at styre temperaturen på dine gryder og pander. Vores modul bliver installeret i eksisterende kogeplader fra AEG, Bora og Witt. Virksomhedens kogegrej har indbyggede temperatursensorer, og sammen med modulet regulerer de temperaturen via bluetooth.
Med temperaturstyring er der aldrig noget som brænder på eller koger over. Desuden kan du koge ris, pasta og kartofler med ét klik under låg og spare energi. Du kan nemt lave avancerede retter som bearnaise sauce og tempereret chokolade og du kan bruge teknikker som sous vide og friturestegning uden ekstraudstyr.
Du kan nemt følge vores 100+ gennemtestet opskrifter, og få det samme gode resultat hver gang.
En kogeplade med to valgfri kogegrej koster mellem 9.995-25.000 alt efter størrelse, og ekstra kogegrej koster ca. 1.100 kr. pr. stk.
Historik og fremtid:
I 2016 opstod ideen om temperaturstyring, og en prototype blev udviklet. Konceptet blev valideret i samarbejde med en række kokke og eksperter.
I 2018 fik vi første investering til at færdiggøre vores MVP.
I 2019 fik vi vores første kunder, som købte AEG-kogeplader med modulet samt pander og gryder via vores hjemmeside.
Fra 2019-2022 har vi arbejdet på at finjustere algoritmen, produceret et komplet sortiment af pander og gryder, lavet unikke programmer til appen og fået 100-vis af nye brugere, som tester systemet hver dag.
I 2022 gennemgik virksomheden en større transformation fra udviklingsprojekt til et scale-up, og vi har gennemført en rebranding, etableret en komplet ledelse, en marketing afdeling og opjusteret udviklingsafdelingen.
I 2024 Q2-Q3 lancerer vi vores egen udviklet kogeplade, som gør det langt mere intuitivt at bruge temperaturstyring. Endnu vigtigere giver det os kontrol over vores eget brand og supply chain. Det gør det bl.a muligt for os at træde ind i køkkenforretninger og retail kæder.
Udfordringen:
Vi tror at virksomheden skal have en fysisk tilstedeværelse for at kunne skalere virksomheden. Mange ønsker at se hvidevarerne, før de køber dem.
Virksomeden er i dialog med forskellige køkkenforretninger og elektronikbutikker, som alle er meget interesserede i innovationen og gerne vil lancere den nye kogeplade. Men der er også udfordringer ved at indgå sådan nogle partner skaer.
Vi afgiver op til 50% af vores margin.
Vi mister kontrol over vores brand og prissætning.
Vi mister essentiel first-hand feedback fra potentielle brugere.
Vi bliver afhænginge af andre, som ikke nødvendigvis prioterer vores produkt.
Vi ønsker derfor at udforske alternative måder at være fysisk til stede på og vi har 12 måneder til at teste dette.
Kan vi undgå at afgive 50% af vores margin til retail og i stedet aktivere en D2C-strategi med fysisk tilstedeværelse.
Til Springboard håber jeg at få afklaret to ting:
- 1. Hvordan kan vi eksekvere en D2C GTM-strategi og stadig være fysisk til stede på en omkostningseffektiv og skalerbar måde?
- 2. Hvordan kan vi på en billig måde teste vores D2C-strategi over de næste 12 måneder, så vi bedre kan afkode potentialet for denne strategi?