, ,
This gadget loads the event details dynamically via code in global javascript. Do not remove.

SPRINGBOARD® i Holbæk: Uddannelse- og udviklingsakademi søger sparring til kommunikativ struktur og styrkelse af salget i den indledende fase.

  • 15 May 2024
  • 12:30 - 14:15
  • Sparekassen Sjælland-Fyn, kl 12:30 til 14:15 pa Kanalstræde 1, 4300 Holbæk
  • 21

Registration

  • Tilmeldingsfrist: 8. maj 2024
  • Tilmeldingsfrist: 8. maj 2024

Register



Introduktion til SPRINGBOARD®

Virksomhedens primære produkt er skræddersyede kursus- og uddannelsesforløb til virksomheder og offentlige instanser, der ønsker udvikling og styrke robustheden af deres medarbejdere, samt en indsigt i, hvad psykologisk tryghed kan gøre for den enkelte.

Formålet er at bidrage til at genskabe arbejdsglæden hos medarbejdere/borgere for på den måde at nedsætte sygefravær og øge trivslen.

Ca. 12 % af befolkningen har symptomer på stress hver dag. Det ønsker virksomheden at nedsætte ved at implementere empowerment metoden i samarbejde med Gallups trivselhjul.

Markedet er kæmpestort globalt for de rigtige spillere i en konservativ branche, som SKAL forny sig. Specielt med fokus på INDRE bæredygtighed, FN´s verdens mål 3. ”sundhed og trivsel”.


Punkter til sparring

Til dette SPRINGBOARD® søges paneldeltagere, der kan give sparring på følgende områder:

                            Virksomheden søger sparring/erfaring til forretningsstrategi og markedsstrategi, så det undgås at pengene bruges på de forkerte marketingselementer og kunder.

                            1. Forretningsstrategi - Go-to-market strategien - valg af de rette marketingselementer og de rigtige kunder. En vurdering af potentialet for vækst i DK og internationalt.

                            2. Operativ effektivitet: Sparring på de interne processer og systemer - hvor kan virksomheden optimere, øge produktiviteten og reducere omkostninger?

                            3. Kommunikation: Input til salgspitch og SoMe.


                              Branche: Velfærdsteknologi, Health Care, Sundhed, Rehabilitering, Serviceydelser/konsulent/rådgiver

                              Udviklingsstadie: Proof of Business

                              Virksomhedens CVR-reg.: Sjælland

                              Kompetencer i panelet:

                              • Forretningsstrategi / go2market strategi
                              • Optimering af interne processer og systemer
                              • Kommunikation: Salgspitch og SoMe


                              Virksomheden

                              Virksomheden fokuserer på værdiskabelse og udvikling hos det enkelte menneske, hvor Empowerment er omdrejningspunktet i zonen for nærmeste følelsesmæssige udvikling.


                              Produkt/ydelse

                              Vi laver terapeutisk supervision og uddanner i indre bæredygtighed, hvor den enkelte får værktøjer til at stå stærkere med styrket selvværd og stærk grænsesætning. Vi løser kommunikative opgaver for virksomheder.


                              Hvilken løsning

                              Vi uddanner supervisorer og terapeuter.


                              Forretningsmodel

                              Vi sælger uddannelser og kurser.


                              Kunder

                              Kvinder der ønsker at skabe et stærkt fundament og turde sige selv højt og ikke lade den kritiske stemme overtage og styre. Primært virksomheder eller offentlige instanser der ønsker udvikling og robusthed af medarbejdere.


                              Markedet

                              Er stort, men kan være svært at sælge, på grund af, at det er svært at måle indre udvikling. Mulighed for skalering internationalt. Der er ekstremt mange vinkler og indgange til markedet, hvorfor marketing og branding er meget vigtigt at adressere korrekt.


                              Konkurrenter

                              Er der flere af, men meget få som kan levere pakkeløsninger for virksomheden som os, der ser på det hele menneske. Virksomheden har allerede taget kunder fra etablerede spillere, som ikke har formået at forny eller udvide tidligere løsninger.


                              Vækstambition

                              Virksomhedens ambition er en national forretning med kontorer i hele Danmark. Og ekspertkompetencer og et kendt brand i markedet indenfor udvikling af medarbejdere.


                              Ledelse og team

                              Ledelsen består p.t. af 2 ledere som er stærke på undervisning i det terapeutiske rum og på at sælge vores varer, når vi har møder i hus. Ledelsen består af en psykoterapeut og topmidler, samt en lærer, familiebehandler og lederuddannet.


                              Status

                              Virksomheden er i dag i markedet med betalende kunder og et salgbart produkt. Der er flere interesserede virksomheder og vi benytter ligeledes lokale netværker.

                              CONNECT Denmark — Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1473 København K — Telefon: +45 27 28 17 86 — E-mail: connect@connectdenmark.com — Sociale platforme:
                              Powered by Wild Apricot Membership Software